products

Υγρή αμμωνία ψυκτικών ουσιών R717 στη βιομηχανία μικροηλεκτρονικής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: HENGCHANG STOCK
Πιστοποίηση: ISO 9001/IAF/CANS
Αριθμό μοντέλου: R717 αμμωνία ψυκτικών ουσιών
Ποσότητα παραγγελίας min: 10ton
Τιμή: $200-$400/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: 40Ltr Cyl/100Ltr Cyl/400Ltr Cyl/800Ltr Cyl το /24CBM ISO τοποθετεί σε δεξαμενή (παρέχετε το ξαναγέμι
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 τόνοι το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Ταξινόμηση: R717 ψυκτική ουσία CAS αριθ.: 7664-41-7
MF: NH3 Αγνότητα: 99.6%
εφαρμογή: εγκαταστάσεις ψύξης KPa: 506.62 (4.7℃)
Άλλο όνομα: Άνυδρη αμμωνία
Υψηλό φως:

Υγρή αμμωνία ψυκτικών ουσιών R717

,

99.6% αμμωνία ψυκτικών ουσιών R717

,

7664-41-7


Περιγραφή προϊόντων

Η υγρή αμμωνία εξουδετερώνει το οξύ και το αλκάλιο του οδικού πίνακα στη βιομηχανία μικροηλεκτρονικής

 

1.Introduction

 

Έχουμε εξαγάγει την υγρή αμμωνία για περισσότερο από 11 έτη. Μπορεί αυτός να κρατήσει 14 κυλίνδρους κυλίνδρων 800L " fcl 20.

 

1.Purity υψηλότερος από τα διεθνή πρότυπα ηλεκτρολόγων.
2.Price παραχωρήσεις.
3.High αξιοπιστία.

 

Χημικός τύπος: NH3

Χαρακτήρας: Η αμμωνία είναι μια τοξική ουσία με υγροποιημένος. εύφλεκτων και εκρηκτικών ιδιότητες υψηλής πίεσης,

Φυσική εμφάνιση: ένα άχρωμο υγρό διά ορισμένη πίεση

Προδιαγραφή παραγωγής:

  Αρίστης ποιότητας Πρώτη θέση Πρότυπα
NH3 % ≥ 99.8 99.8 99.6
Residuum %≤ 0,2 0,16 -
H2O %≤ 0,1 0,07 -
Πετρέλαιο mg/$l*kg ≤ 5 1.6 -
Φε mg/$l*kg ≤ 1 0,7 -

 

2. Πλεονεκτήματα της υγρής αμμωνίας R717 ψυκτικών ουσιών R717

 

1> ενεργειακή αποδοτικότητα - χαρακτηριστικά ένα πλημμυρισμένο σύστημα αμμωνίας θα ήταν 15- 20% αποδοτικότερο από ένα αντίστοιχο DX R404A. Και στον ατμό και στην υγρή φάση η αμμωνία απαιτεί τις μικρότερες διαμέτρους σωλήνων από τις περισσότερες χημικές ψυκτικές ουσίες.

 

2> περιβάλλον - έχει και το GWP (δυνατότητα υπερθέρμανσης του πλανήτη) και ODP (δυνατότητα μείωσης όζοντος) ίσο με μηδέν. Ασφάλεια - συγχρόνως, αντίθετα από τις περισσότερες άλλες ψυκτικές ουσίες, έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά που μπορεί να ανιχνευθεί από τους ανθρώπους ακόμη και στις πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.

3> τιμή ψυκτικών ουσιών - σε πολλές χώρες το κόστος της αμμωνίας (ανά κλ) είναι αρκετά χαμηλότερο από το κόστος HFCs. Αυτό το πλεονέκτημα πολλαπλασιάζεται ακόμη και με το γεγονός ότι η αμμωνία έχει μια χαμηλότερη πυκνότητα στην υγρή φάση. Επιπλέον δεδομένου ότι οποιαδήποτε διαρροή της αμμωνίας θα ανιχνευθεί πολύ γρήγορα λόγω της μυρωδιάς, ως εκ τούτου οποιαδήποτε πιθανή απώλεια ψυκτικής ουσίας θα είναι επίσης χαμηλότερη.

 

4> καλύτερη μεταφορά θερμότητας - η αμμωνία έχει τις καλύτερες ιδιότητες μεταφοράς θερμότητας από οι περισσότερες από τις χημικές ψυκτικές ουσίες και επομένως επιτρέπει τη χρήση του εξοπλισμού με μια μικρότερη περιοχή μεταφοράς θερμότητας.

 

 

3. Εφαρμογές για τη μεγάλη αμμωνία συστημάτων κλιματισμού (ψυγεία) R717

 

Από το βαθμό ψυκτικών ουσιών η αμμωνία έχει πολλά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Η φυσική αμμωνία ψυκτικών ουσιών R717 ισχύει γενικά στη μεγάλη και μέσου μεγέθους ψύξη, τη βιομηχανική ψύξη, την κατασκευή πάγου, τον τεχνητό πάγο και τον έμμεσο κεντρικό κλιματισμό. Το σύστημα ψύξης φθορίου ισχύει γενικά στα ψυγεία, τους ψυκτήρες, τα γραφεία επίδειξης, τα οικιακά κλιματιστικά μηχανήματα, τα εμπορικά κλιματιστικά μηχανήματα, τη μικρού και μεσαίου μεγέθους κρύα αποθήκευση και την ψύξη, το χαμηλής θερμοκρασίας κλιματισμό στα εργοστάσια, τον κλιματισμό, το παγωτό, τα κρύα ποτά, τον πάγο, τους τεχνητούς τομείς πάγου, και τη μικρή βιομηχανική ψύξη.

 

 

 

4. Τοξικότητα και εύφλεκτο

 

Η αμμωνία έχει μια ισχυρά τοξικότητα και ένα εύφλεκτο. Εάν ο μετρητής όγκου, όταν φθάνει το περιεχόμενο της αμμωνίας στον αέρα σε 0,5% ~ 0,6%, στο οποίο οι άνθρωποι μένουν για μισή ώρα μπορούν, 11% ~ 13% μπορεί να αναφλέξει, φθάνει στη φλόγα 16% θα εκρηγνυόταν. Επομένως, το δωμάτιο μηχανών ψύξης αμμωνίας πρέπει να δώσει προσοχή στον εξαερισμό και την εξάτμιση, και ο αέρας και άλλα non-condensable αέρια στο σύστημα πρέπει να αποβληθούν συχνά.

 

 

5. FAQ

 

1>Why μας επιλέγετε;

 

Έχουμε παραγάγει την αμμωνία βαθμού ψυκτικών ουσιών R717 και το νερό αμμωνίας/τις λύσεις για 20 έτη. Επαγγελματική εργαζόμενη ομάδα με τον πολύ καλό έλεγχο ασφάλειας για 20 έτη χωρίς οποιοδήποτε ατύχημα! Πλούσια εμπειρία στη χημική εξαγωγή κινδύνου Ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου (πιστοποιητικό του ISO 9001) Η δοκιμή μπουκαλιών χάλυβα μπορεί να γίνει από το εργοστάσιό μας SGS και CIQ η δοκιμή γίνεται αποδεκτή Πλήρη πιστοποιητικά τίτλου σπουδών) Μπορούμε να παρέχουμε την αμμωνία βαθμού ψυκτικών ουσιών R717, το νερό αμμωνίας του βιομηχανικού βαθμού, το βαθμό αντιδραστηρίων και το βαθμό τροφίμων του 5%~35%. Άφθονος ανεφοδιασμός, 30000 ΑΜ/μήνας.

 


2> γιατί επιλέξτε την υγρή αμμωνία R717 ψυκτικών ουσιών μας;

 

Ελέγχουμε αυστηρά την αγνότητα των ψυκτικών ουσιών R717, ειδικά υδρατμός. Ώστε να προστατευθεί το σύστημα ψύξης για να κάνει τη λειτουργία ζωής εξοπλισμού ψύξης της σταθερότερης και μακρύτερης

 

 

3> ποια είναι τα πλεονεκτήματα της υγρής αμμωνίας R717 ψυκτικών ουσιών;

 

1> μηδενικά δυνατότητα μείωσης όζοντος και μηά σφαιρική δυνατότητα θέρμανσης
2> άριστες θερμοδυναμικές ιδιότητες που οδηγούν σε μια υψηλής ενέργειας αποδοτικότητα
3> ευρύ φάσμα των λειτουργουσών θερμοκρασιών (– 50 σε +15°C)
4> χαμηλότερο κόστος από άλλοι
5> περισσότερο από 100 έτη ιστορικό της παροχής της αποδοτικής ψύξης

 

 

4> τι είναι η επίδραση της αγνότητας και υδρατμός στο σύστημα ψύξης;

 

Το νερό παρόν στα συστήματα αμμωνίας δημιουργεί διάφορα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικών διάβρωσης συστημάτων και της δημιουργίας της λάσπης που μπορούν να προκαλέσουν τις παρεμποδίσεις στα συστήματα. Η παρουσία υγρασίας προσκρούει στην πίεση ατμού του συστήματος. Αυτό συνδύασε με τη διάβρωση και η λάσπη, προσκρούει ουσιαστικά στην αποδοτικότητα του συστήματός σας – με μια ξεχωριστή επιδείνωση ακόμη και σε επίπεδα ακριβώς 0,5%.

 

Άλλες ακαθαρσίες όπως το Ο2, το Ν2, και οι υδρογονάνθρακες θα ασκήσουν παρόμοια επίδραση, που αυξάνει τον κίνδυνο διάβρωσης, το ράγισμα διάβρωσης πίεσης και τις πτώσεις απόδοσης συστημάτων.

 

 

5> ποιο όρο πληρωμής μπορείτε να δεχτείτε;

 

Συνήθως, δεχόμαστε την κατάθεση 30% T/T, 70% T/T πρίν ψωνίζουμε. Ή κατάθεση 50% T/T, 50% T/T ενάντια στο αντίγραφο B/L.

Στοιχεία επικοινωνίας
vivian

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351