products

99% φαρμακευτικό Heptahydrate 30 θειικού άλατος μαγνήσιου κρυστάλλου πλέγμα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HC
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: θειικό άλας μαγνήσιου
Ποσότητα παραγγελίας min: 25tons
Τιμή: 195-235
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000tons/monthly
Λεπτομερής ενημέρωση
Ταξινόμηση: Θειικό άλας Τύπος: θειικό άλας μαγνήσιου, Heptahydrate
CAS: 10034-99-8 Βαθμός: Pharmaceutica, βαθμός γεωργίας, βιομηχανικός βαθμός, βαθμός τροφών
Εμφάνιση: άσπρο κρύσταλλο Στοιχείο: MgSO4.7H2O θειικό άλας μαγνήσιου
Συσκευασία: 25kgs ή όπως προσαρμόζεται MF: MgSO4.7H2O
Υψηλό φως:

99% θειικό άλας μαγνήσιου κρυστάλλου

,

Φαρμακευτικό θειικό άλας μαγνήσιου κρυστάλλου

,

10034-99-8


Περιγραφή προϊόντων

Φαρμακευτικό heptahydrate 20-30 θειικού άλατος μαγνήσιου βαθμού πλέγμα

 

Μοριακός τύπος: MgSO4·7H2O μοριακό βάρος: 246.37 CAS αριθ.: 10034-99-8

Προδιαγραφή

Στοιχεία Προδιαγραφή
Εμφάνιση Άσπρο κρύσταλλο
Αγνότητα ≥99%
MgSO4 ≥48.59%
MgO ≥16.2%
MG ≥9.8%
pH 5.0-9.5
Φε ≤0.0008%
PB ≤0.0006%
Όπως ≤0.0002%

 

) Το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να εμποδίσει το κεντρικό νευρικό σύστημα, να χαλαρώσει τους σκελετικούς μυς, να έχει τα αποτελέσματα της νάρκωσης, αντι-σπασμός, και να μειώσει την ενδοκρανιακή πίεση. Χρησιμοποιείται συχνά για να μεταχειριστεί τους σπασμούς, το eclampsia, uremia, τον τέτανο και την υπερτασική εγκεφαλοπάθεια. Το μεγαλύτερο μέρος του θειικού άλατος μαγνήσιου 10% βαθιά ενδομυϊκή έγχυση 10 μιλ. ή αργά ενσταλαγμένος σε μια λύση που αραιώνεται με τη γλυκόζη 5% σε 2% σε 2,5%. Εντούτοις, πρέπει να σημειωθεί ότι η άμεση ενδοφλέβια έγχυση ή η ενδομυϊκή έγχυση υψηλός-δόσεων του θειικού άλατος μαγνήσιου είναι πολύ επικίνδυνη. Γενικά, το θειικό άλας μαγνήσιου 25% μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 15 μιλ. κάθε φορά. Δώστε την προσοχή στην αναπνοή και τη πίεση του αίματος του ασθενή κατά χρησιμοποίηση της. Η αργόστροφη αντανάκλαση γονάτων είναι ένα σημαντικό σημάδι των ικανοποιητικών ιόντων μαγνήσιου.

 

(2) το μαγνήσιο διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των σακχάρων και της πρωτεΐνης. Εάν τα παιδιά στην περίοδο αύξησης και ανάπτυξη έχουν δυσπεψία και χρησιμοποιούν τη βιταμίνη d, το μαγνήσιο πρέπει να συμπληρωθεί.

 

(3) το μαγνήσιο έχει πολλές φυσιολογικές λειτουργίες παρόμοιες με το κάλιο. Δεδομένου ότι οι κλινικές εκδηλώσεις της ανεπάρκειας μαγνήσιου είναι παρόμοιες με την ανεπάρκεια καλίου, η ανεπάρκεια μαγνήσιου αγνοείται συχνά. Όταν τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται μετά από τη συμπλήρωση καλίου κατά τη διάρκεια της ανεπάρκειας καλίου, η δυνατότητα της ανεπάρκειας μαγνήσιου πρέπει να θεωρηθεί πρώτος, έτσι ώστε το hypomagnesemia μπορεί να διορθωθεί εγκαίρως. Επομένως, οι ασθενείς με τη μακροπρόθεσμη έγχυση πρέπει να δώσουν προσοχή στη συμπλήρωση μαγνήσιου συμπληρώνοντας το κάλιο. Η προσθήκη 1 γραμμαρίου θειικού άλατος μαγνήσιου στην καθημερινή έγχυση μπορεί να αποτρέψει το περιστατικό του hypomagnesemia.

 

(4) όταν οι ασθενείς με την καρδιακή ανεπάρκεια χρησιμοποιούν digitalis τα φάρμακα, η κατάλληλη συμπλήρωση των αλάτων μαγνήσιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει το χαμηλό μαγνήσιο από την επιδείνωση της τοξικότητας digitalis. Κλινικά, τα άλατα μαγνήσιου είναι συχνά αποτελεσματικά στη μεταχείρηση της ταχυκαρδίας.

 

(5) το προφορικό θειικό άλας μαγνήσιου απορροφάται σπάνια στα έντερα, έτσι δεν υπάρχει καμία τέτοια χρήση. Αλλά το προφορικό θειικό άλας μαγνήσιου έχει μια καλή λειτουργία catharsis, έτσι το θειικό άλας μαγνήσιου καλείται επίσης άλας Epsom. Αφότου φθάνει η προφορική λύση θειικού άλατος μαγνήσιου στην εντερική κοιλότητα, έχει μια ορισμένη ωσμωτική πίεση, έτσι ώστε το νερό στο έντερο δεν απορροφάται από τον εντερικό τοίχο. Το έντερο διατηρεί πολύ νερό, το οποίο μπορεί μηχανικά να υποκινήσει τον περισταλτισμό του εντέρου για να αφοδεύσει. Επομένως, το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί τη δυσκοιλιότητα και την ανώμαλη ζύμωση στα έντερα όταν χρησιμοποιούνται με μια απωθητική ουσία εντόμων, τα εντερικά σκουλήκια μπορούν να απαλλαχθούν εύκολα. Διαλύστε 5-20 γραμμάρια θειικού άλατος μαγνήσιου 100-400 milliliters του θερμού νερού κάθε φορά που και το πάρτε προφορικά μιά φορά το πρωί. Η συγκέντρωση δεν είναι εύκολο να ήταν πάρα πολύ υψηλή, 5% είναι καλύτερο, διαφορετικά τη μετακίνηση εντέρων θα καθυστερήσουν.

 

(6) το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να υποκινήσει το δωδεκαδακτυλικό mucosa, reflexively αιτία κοινό χολικού πόρου sphincter για να χαλαρώσει και η χοληδόχος κύστη στη σύμβαση, με αυτόν τον τρόπο προωθώντας την εκκένωση της χοληδόχου κύστης και την ωφέλεια της χοληδόχου κύστης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει τη χοληδόχο κυστίτιδα και τη χολιλιθίαση, 2 έως 5 γραμμάρια κάθε φορά, 3 φορές ημερησίως, προφορικά πριν από τα γεύματα ή μεταξύ των γευμάτων. 50% το θειικό άλας μαγνήσιου είναι αραιωμένο σε 33% (υψηλή συγκέντρωση), 5ml Tid.

 

(7) το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γαστροεντερική απεικόνιση

 

(8) αντιαναφλεκτικές και η διόγκωση της λύσης 50% αυτού του προϊόντος εφαρμόζεται στην επηρεασθείσα περιοχή για την εξωτερική χρήση, η οποία έχει την επίδραση αντιφλεγμονώδους και της διόγκωσης.

 

Η εξωτερική εφαρμογή της σκόνης θειικού άλατος μαγνήσιου μπορεί να μειώσει τη διόγκωση. Χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τη διόγκωση αφότου βελτιώνουν οι τραυματισμοί και η βοήθεια άκρων το τραχύ δέρμα.

 

Το θειικό άλας μαγνήσιου είναι εύκολα διαλυτό στο νερό, που δεν απορροφάται από την προφορική διοίκηση. Τα ιόντα μαγνήσιου και τα ιόντα θειικού άλατος στο διάλυμα ύδατος δεν απορροφώνται εύκολα από τον εντερικό τοίχο, που αυξάνουν την ωσμωτική πίεση στο έντερο, και το νερό στις κινήσεις ρευστού σωμάτων προς την εντερική κοιλότητα, η οποία αυξάνει τον όγκο της εντερικής κοιλότητας. Ο εντερικός τοίχος επεκτείνεται, με αυτόν τον τρόπο υποκινώντας τις κεντρομόλες καταλήξεις νεύρων στον εντερικό τοίχο, προκαλώντας reflexively την αύξηση motility και το catharsis εντέρων, το οποίο ενεργεί σε όλα τα εντερικά τμήματα, έτσι η επίδραση είναι γρήγορη και ισχυρή. Χρησιμοποιημένος ως πράκτορας catharsis και δωδεκαδακτυλικός πράκτορας αποξηράνσεων.

 

Η ενδοφλέβια έγχυση θειικού άλατος μαγνήσιου και η ενδομυϊκή έγχυση χρησιμοποιούνται κυρίως για τους αντι-σπασμούς. Μπορεί να προκαλέσει το vasodilatation και τη χαμηλότερη πίεση του αίματος. Λόγω της κεντρικής ανασταλτικής επίδρασης του θειικού άλατος μαγνήσιου, της χαλάρωσης σκελετικών μυών και της μείωσης πίεσης του αίματος, χρησιμοποιείται κυρίως κλινικά για να ανακουφίσει το eclampsia και τον τέτανο. Οι σπασμοί χρησιμοποιούνται επίσης για την επεξεργασία της υπερτασικής κρίσης. Χρησιμοποιείται επίσης για να αποτοξινώσει το άλας βάριου.

Στοιχεία επικοινωνίας
vivian

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351