products

Η ουρία N46% ελάχιστο μέγεθος μορίων λιπάσματος αζώτου Prilled κοκκώδες 13.5mm

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AC
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Η ουρία
Ποσότητα παραγγελίας min: 20tons
Τιμή: 195-358
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000tons/monthly
Λεπτομερής ενημέρωση
Ταξινόμηση: Λίπασμα αζώτου Τύπος: 57-13-6
MF: H2NCONH2 (ΚΟΒΆΛΤΙΟ (NH2) 2) Καθαρότητα: 99.9%min
Εφαρμογή: Γεωργία Χρώμα: Άσπρο/μπλε ή προσαρμοσμένο χρώμα
Συσκευασία: 50kgs/bag 25kgs/bag 1000kgs/bag MOQ: Prilled/22.5Tons, Granular/20Tons
Μέγεθος μορίων: 0.852.8mm/24.75mm/13.5mm
Υψηλό φως:

Κοκκώδες λίπασμα αζώτου

,

λίπασμα αζώτου 3.5mm


Περιγραφή προϊόντων

Η ουρία N46%min Prilled λιπάσματος αζώτου ή κοκκώδης, μέγεθος μορίων 13.5mm η ουρία 46%

Η ουρία, επίσης γνωστή ως carbamide, είναι μια οργανική ένωση με το χημικό κοβάλτιο τύπου (NH2) 2. Αυτό το αμίδιο έχει δύο – ομάδες NH2 που προσχωρούνται από μια λειτουργική ομάδα καρβονυλίων (C=O). Η ουρία εξυπηρετεί έναν σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των nitrogen-containing ενώσεων από τα ζώα και είναι η κύρια nitrogen-containing ουσία στα ούρα των θηλαστικών. Είναι ένα άχρωμο, odorless στερεό, ιδιαίτερα διαλυτά στο νερό, και σχεδόν μη τοξικά (LD50 είναι 15 g/kg για τους αρουραίους). Διαλυμένο στο νερό, δεν είναι ούτε όξινο ούτε αλκαλικό. Το σώμα το χρησιμοποιεί σε πολλές διαδικασίες, κυρίως έκκριση αζώτου. Το συκώτι το διαμορφώνει με το συνδυασμό δύο μορίων αμμωνίας (NH3) με ένα μόριο διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στον κύκλο της ουρίας.

ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Η ΟΥΡΙΑ

CAS ΑΡΙΘ.: 57-13-6

Αγνότητα: N46%c
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: CH4N2O

Εφαρμογές

1. Χρησιμοποιημένος για το χωρισμό του νιτρώδους οξειδίου, του νιτρώδους οξέος και της χρωματογραφίας επίσης χρησιμοποιημένος ως βιολογικοί παράγοντες αύξησης.

2. Χρησιμοποιημένος για την πρώτη ύλη των λιπασμάτων, των ζωοτροφών, των εκρηκτικών υλών, των σταθεροποιητών και της προετοιμασίας urea-formaldehyde της ρητίνης.

3. Η ουρία είναι μια σημαντική πρώτη ύλη στην παραγωγή των φυτοφαρμάκων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των μυκητοκτόνων όπως το cymoxanil, το ethirimol, τα triazophos φυτοφαρμάκων, phosalone, pyrimidines το οξυχλωρίδιο, το νιτρίλιο fenitrothion, το tetramethrin, και μερικά ζιζανιοκτόνα.

4. Χρησιμοποιημένος για το λίπασμα αζώτου στη γεωργία χρησιμοποιημένος ως πρόσθετες ουσίες τροφών στη βιομηχανία χρησιμοποιημένος για την κατασκευή των εκρηκτικών υλών, των σταθεροποιητών, και urea-formaldehyde των ρητινών, κ.λπ.

5. Ένα λίπασμα συγκομιδών για τη βελτίωση της χρησιμοποίησης της περιεκτικότητας σε άζωτο στην ουρία.

Προδιαγραφή

Άζωτο 46%min
Υγρασία 1%max
Biuret 1%max
Prilled 0.852mm
Κοκκώδης 24mm 90-94%min
χρώμα Καθαρό λευκό
Ακτινοβολία Μη-Radiactive
Ελεύθερη αμμωνία

160pxt PPM ανώτατο

 

Η ουρία (Carbamide/Carbamide βαθμού λύσης USP της ουρίας) είναι εύκολα διαλυτή ουσία στο νερό και χρησιμοποιημένος ως ουδέτερος γρήγορος- απελευθερωμένος υψηλή συγκέντρωση του λιπάσματος αζώτου. Είναι υγροσκοπικός στον αέρα και εύκολα τη συσσωμάτωση. Η ουρία χρησιμοποιείται γενικά στα σύνθετα λιπάσματα NPK & τα λιπάσματα του BB δεδομένου ότι μια βασική πρώτη ύλη, αυτό μπορεί επίσης να ντυθεί με το θείο ή το πολυμερές σώμα όπως αργός-απελευθερώνεται ή έλεγχος-απελευθερωμένο λίπασμα. Η μακροπρόθεσμη εφαρμογή της ουρίας δεν παραμένει οποιεσδήποτε επιβλαβείς ουσίες στο χώμα.

Αλλά η ουρία περιέχει biuret μικρού ποσού στη διαδικασία κοκκιοποίησης, όταν biuret υπερβαίνει η περιεκτικότητα σε 1%, η ουρία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως τη σπορά και φυλλώδες λίπασμα.

Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αζώτου στην ουρία, είναι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί μια ομαλή διάδοση. Η διάτρηση δεν πρέπει να εμφανιστεί στην επαφή με ή κοντά στο σπόρο, λόγω του κινδύνου ζημίας βλάστησης. Η ουρία διαλύει στο νερό για την εφαρμογή ως ψεκασμός ή μέσω των συστημάτων άρδευσης.

Η ουρία N46% ελάχιστο μέγεθος μορίων λιπάσματος αζώτου Prilled κοκκώδες 13.5mm 0

 

Α: Είναι ΕΝΤΆΞΕΙ τυπωμένη ύλη το λογότυπό μου στην τσάντα;

Β: Ναι, κάνουμε το cOem, τυπωμένη ύλη ως σχέδιό σας
 

 

Α: χρησιμοποιήσατε την παλέτα όταν σκάφος τα αγαθά;

 

Β: Σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη, οι περισσότεροι δεν προτείνουμε την παλέτα χρήσης, επειδή 24tons με την παλέτα, 26tons χωρίς pallet.if χρησιμοποιούν την παλέτα που η τιμή είναι υψηλότερη, η προσφορά πρέπει να είναι inculde οι δαπάνες της παλέτας και περισσότερες δαπάνες στο λιμένα.
 

 

Α: Ποια έγγραφα εσείς μπορούν να παρέχουν μετά από να στείλουν;

 

Β: παρέχουμε B/L, τιμολόγιο Commerical, κατάλογος συσκευασίας, COA, πιστοποιητικό προέλευσης, εάν SGS ανάγκης ή πιστοποιητικό πρεσβειών που μπορούμε επίσης να το κάνουμε για σας.
 

 

Α: Ποιο είναι το πιό κοινό λάθος στη λίπανση;

 

Β: Χωρίς αμφιβολία, πέρα από τη λίπανση είναι το πιό κοινό λάθος που γίνεται από τους αρχαρίους και τους έμπειρους κηπουρούς όμοιους. Ακριβώς επειδή λίγο είναι καλός

Στοιχεία επικοινωνίας
vivian

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351