products

10034-99-8 χημικές ουσίες βαθμού τροφίμων θειικού άλατος μαγνήσιου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HC
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Λίπασμα
Ποσότητα παραγγελίας min: 25tons
Τιμή: 195-235
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Λεπτομερής ενημέρωση
Ταξινόμηση: Θειικό άλας Τύπος: Θειικό άλας μαγγάνιου
CAS: 10034-99-8 Βαθμός: Βαθμός τροφίμων, βαθμός ιατρικής
Εφαρμογή: πρόσθετη ουσία τροφίμων και λίπασμα Εμφάνιση: άσπρο κρύσταλλο
Διαλυτότητα: Διαλυτή ουσία μέσα στο νερό και το οξύ. Συσκευασία: 25kgs/bag
Υψηλό φως:

10034-99-8

,

Χημικές ουσίες βαθμού τροφίμων θειικού άλατος μαγνήσιου


Περιγραφή προϊόντων

Αλατισμένη τιμή εργοστασίων μαγνήσιου θειικού άλατος μαγνήσιου sulphate sulfato de magnesio

 

Σωματικές ιδιότητες
Διαλυτότητα: εύκολα διαλυτός στο νερό, ελαφρώς διαλυτό στην αιθανόλη, γλυκερίνη, αιθέρας, και αδιάλυτος στην ακετόνη. [1]
Χημική φύση
Σταθερότητα: Το άνυδρο θειικό άλας μαγνήσιου είναι εύκολο να απορροφηθεί το νερό, και heptahydrate θειικού άλατος μαγνήσιου είναι εύκολο στην αφυδάτωση
Τοξικότητα: χαμηλή τοξικότητα
Τοξικολογικά στοιχεία: ποντίκι υποδόριο: LD50 645 mg/$l*kg (ποντίκι υποδόριο) κοιλιακή κοιλότητα ποντικιών: 670-733mg/kg
Ενόχληση: Αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει τον πόνο στομαχιών, τον εμετό, την υδατώδη διάρροια, την κατάρρευση, τη δύσπνοια, cyanosis, κ.λπ. [1]

Η ανάλυση οδηγεί:

Αριθ. Στοιχείο δοκιμής Προδιαγραφή Αποτελέσματα ανάλυσης
1 Εμφάνιση Άσπρο κρύσταλλο Άσπρο κρύσταλλο
2 MgSO4,7 Χ2 Ο 99,5% λ. 99.62%
3 MG 9,8% λ. 9.82%
4 Χλωρίδιο (CL) 0,03% ανώτατο Προσαρμόζεται
5 Σίδηρος (Φε) 0.003%max Προσαρμόζεται
6 Αρσενικό (όπως) 0.0002%max Προσαρμόζεται
7 Βαρύ μέταλλο 0,0008% ανώτατο Προσαρμόζεται
8 pH 5.0-8.0 6.51
9 Μέγεθος 0.11mm 0.11mm

Εφαρμογή

Οικοδομικά υλικά
Μετά από να διαλυθεί στο νερό, το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να αντιδράσει με μμένη τη φως σκόνη στο τσιμέντο oxysulfide μαγνήσιου μορφής. Το τσιμέντο oxysulfide μαγνήσιου έχει την καλή αντίσταση πυρκαγιάς, τη συντήρηση θερμότητας, τη διάρκεια και την προστασία του περιβάλλοντος, και χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς όπως οι επιτροπές πυρήνων πυρίμαχων θυρών, οι εξωτερικές επιτροπές μόνωσης τοίχων, οι πυριτικές τροποποιημένες επιτροπές μόνωσης, και οι επιτροπές πυρκαγιάς [2].
ιατρική
(1) το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να εμποδίσει το κεντρικό νευρικό σύστημα, να χαλαρώσει τους σκελετικούς μυς, να έχει τα αποτελέσματα της νάρκωσης, του αντι-σπασμού και της μείωσης της ενδοκρανιακής πίεσης. Χρησιμοποιείται συχνά για να μεταχειριστεί τους σπασμούς, το eclampsia, uremia, τον τέτανο και την υπερτασική εγκεφαλοπάθεια. Το μεγαλύτερο μέρος του θειικού άλατος μαγνήσιου 10% βαθιά ενδομυϊκή έγχυση 10 μιλ. ή αργά ενσταλαγμένος σε μια λύση που αραιώνεται με τη γλυκόζη 5% σε 2% σε 2,5%. Εντούτοις, πρέπει να σημειωθεί ότι η άμεση ενδοφλέβια έγχυση ή η ενδομυϊκή έγχυση υψηλός-δόσεων του θειικού άλατος μαγνήσιου είναι πολύ επικίνδυνη. Γενικά, το θειικό άλας μαγνήσιου 25% μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 15 μιλ. κάθε φορά. Δώστε την προσοχή για να παρατηρήσετε την αναπνοή και τη πίεση του αίματος τον του ασθενή κατά χρησιμοποίηση της. Η αργόστροφη αντανάκλαση γονάτων είναι ένα σημαντικό σημάδι των επαρκών ιόντων μαγνήσιου.
(2) το μαγνήσιο διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των σακχάρων και της πρωτεΐνης. Εάν τα παιδιά στην περίοδο αύξησης και ανάπτυξη έχουν δυσπεψία και χρησιμοποιούν τη βιταμίνη d, τα άλατα μαγνήσιου πρέπει να προστεθούν.
(3) το μαγνήσιο έχει πολλές φυσιολογικές λειτουργίες παρόμοιες με το κάλιο. Επειδή οι κλινικές εκδηλώσεις της ανεπάρκειας μαγνήσιου είναι παρόμοιες με την ανεπάρκεια καλίου, η ανεπάρκεια μαγνήσιου αγνοείται συχνά. Όταν τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται μετά από τη συμπλήρωση καλίου κατά τη διάρκεια της ανεπάρκειας καλίου, η δυνατότητα της ανεπάρκειας μαγνήσιου πρέπει να θεωρηθεί πρώτος, έτσι ώστε το hypomagnesemia μπορεί να διορθωθεί εγκαίρως. Επομένως, οι μακροπρόθεσμοι ασθενείς έγχυσης πρέπει να δώσουν προσοχή στη συμπλήρωση μαγνήσιου συμπληρώνοντας το κάλιο. Η προσθήκη 1 γραμμαρίου θειικού άλατος μαγνήσιου στην καθημερινή έγχυση μπορεί να αποτρέψει το περιστατικό του hypomagnesemia.
(4) όταν οι ασθενείς με την καρδιακή ανεπάρκεια χρησιμοποιούν digitalis τα φάρμακα, η κατάλληλη συμπλήρωση των αλάτων μαγνήσιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει το χαμηλό μαγνήσιο από την επιδείνωση της τοξικότητας digitalis. Κλινικά, το άλας μαγνήσιου είναι συχνά αποτελεσματικό στη μεταχείρηση της ταχυκαρδίας.
(5) το προφορικό θειικό άλας μαγνήσιου απορροφάται σπάνια στο έντερο, έτσι δεν υπάρχει καμία τέτοια χρήση. Αλλά το προφορικό θειικό άλας μαγνήσιου έχει μια καλή λειτουργία catharsis, έτσι το θειικό άλας μαγνήσιου καλείται επίσης άλας Epsom. Αφότου φθάνει η προφορική λύση θειικού άλατος μαγνήσιου στην εντερική κοιλότητα, έχει μια ορισμένη ωσμωτική πίεση, έτσι ώστε το εντερικό νερό δεν απορροφάται από τον εντερικό τοίχο. Το έντερο διατηρεί πολύ νερό, το οποίο μπορεί μηχανικά να υποκινήσει τον περισταλτισμό του εντέρου για να αφοδεύσει. Επομένως, το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί τη δυσκοιλιότητα και την ανώμαλη ζύμωση στο έντερο όταν χρησιμοποιούνται σε σχέση με με μια απωθητική ουσία εντόμων, τα εντερικά σκουλήκια μπορούν να απαλλαχθούν εύκολα. Διαλύστε 5-20 γραμμάρια θειικού άλατος μαγνήσιου 100-400 milliliters του θερμού νερού σε έναν χρόνο και το πάρτε προφορικά μιά φορά το πρωί. Η συγκέντρωση δεν είναι εύκολο να ήταν πάρα πολύ υψηλή, 5% είναι καλύτερο, διαφορετικά τη μετακίνηση εντέρων θα καθυστερήσουν.
(6) το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να υποκινήσει το δωδεκαδακτυλικό mucosa, reflexively αιτία κοινό χολικού πόρου sphincter για να χαλαρώσει και η χοληδόχος κύστη στη σύμβαση, με αυτόν τον τρόπο προωθώντας την εκκένωση της χοληδόχου κύστης και την ωφέλεια της χοληδόχου κύστης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει τη χοληδόχο κυστίτιδα και τη χολιλιθίαση, 2 έως 5 γραμμάρια κάθε φορά, 3 φορές ημερησίως, προφορικά πριν από τα γεύματα ή μεταξύ των γευμάτων. 50% το θειικό άλας μαγνήσιου είναι αραιωμένο σε 33% (υψηλή συγκέντρωση), 5ml Tid.
(7) το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γαστροεντερική απεικόνιση
(8) αντιαναφλεκτικές και η διόγκωση της λύσης 50% αυτού του προϊόντος εφαρμόζεται στην επηρεασθείσα περιοχή για την εξωτερική εφαρμογή και έχει την επίδραση αντιφλεγμονώδους και της διόγκωσης.
Η εξωτερική εφαρμογή της σκόνης θειικού άλατος μαγνήσιου μπορεί να μειώσει τη διόγκωση, και χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τη διόγκωση αφότου βελτιώνουν οι τραυματισμοί και η βοήθεια άκρων το τραχύ δέρμα.
Το θειικό άλας μαγνήσιου είναι εύκολα διαλυτό στο νερό και μην απορροφημένος όταν λαμβάνεται προφορικά. Τα ιόντα μαγνήσιου και τα ιόντα θειικού άλατος στο διάλυμα ύδατος δεν απορροφώνται εύκολα από τον εντερικό τοίχο, που αυξάνουν την ωσμωτική πίεση στο έντερο, και το νερό στις κινήσεις ρευστού σωμάτων προς την εντερική κοιλότητα, η οποία αυξάνει τον όγκο της εντερικής κοιλότητας. Ο εντερικός τοίχος επεκτείνεται, με αυτόν τον τρόπο υποκινώντας τις κεντρομόλες καταλήξεις νεύρων στον εντερικό τοίχο, προκαλώντας reflexively την αύξηση motility και το catharsis εντέρων, το οποίο ενεργεί σε όλα τα εντερικά τμήματα, έτσι η επίδραση είναι γρήγορη και ισχυρή. Χρησιμοποιημένος ως πράκτορας catharsis και δωδεκαδακτυλικός πράκτορας αποξηράνσεων.
Η ενδοφλέβια έγχυση θειικού άλατος μαγνήσιου και η ενδομυϊκή έγχυση χρησιμοποιούνται κυρίως για σπασμολυτικό. Μπορεί να προκαλέσει vasodilation και τη χαμηλότερη πίεση του αίματος. Λόγω της κεντρικής ανασταλτικής επίδρασης του θειικού άλατος μαγνήσιου, της χαλάρωσης σκελετικών μυών και της μείωσης πίεσης του αίματος, χρησιμοποιείται κυρίως κλινικά για να ανακουφίσει το eclampsia και τον τέτανο. Άλλοι σπασμοί χρησιμοποιούνται επίσης για την επεξεργασία της υπερτασικής κρίσης. Επίσης χρησιμοποιημένος για να αποτοξινώσει το άλας βάριου. [1]
βιομηχανία
Χρησιμοποιημένος στο μαύρισμα, τις εκρηκτικές ύλες, τα λιπάσματα, την κατασκευή χάρτου, την πορσελάνη, τις τυπώνοντας χρωστικές ουσίες, τις lead-acid μπαταρίες και άλλες βιομηχανίες. Το θειικό άλας μαγνήσιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλας λουτρών ακριβώς όπως άλλα μεταλλεύματα όπως το κάλιο, το ασβέστιο, το άλας αμινοξέος και το πυριτικό άλας. [1]
γεωργία
Λίπασμα: Στη γεωργία και τη δενδροκηποκομία, το θειικό άλας μαγνήσιου χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τα μαγνήσιο-ανεπαρκή χώματα (το μαγνήσιο είναι ένα βασικό στοιχείο του μορίου χλωροφύλλης), που χρησιμοποιείται ο συνηθέστερα για τις σε δοχείο εγκαταστάσεις, ή τις magnesium-containing συγκομιδές, όπως οι πατάτες, τα τριαντάφυλλα, οι ντομάτες, τα πιπέρια και η μαριχουάνα. Το πλεονέκτημα το θειικό άλας μαγνήσιου πέρα από άλλες εδαφολογικές τροποποιήσεις θειικού άλατος μαγνήσιου μαγνήσιου (όπως ο δολομιτικός ασβέστης) είναι η υψηλή διαλυτότητά του.
Τροφή: Το θειικό άλας μαγνήσιου βαθμού τροφών χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα μαγνήσιου στην επεξεργασία τροφών. Το μαγνήσιο είναι ένας αναπόφευκτος παράγοντας στο στάδιο του σχηματισμού κόκκαλων και της συστολής μυών στο ζωικό κεφάλαιο και τα πουλερικά. Είναι ένα ενεργοποιητής των διάφορων ενζύμων στο ζωικό κεφάλαιο και τα πουλερικά. Διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην υλική λειτουργία μεταβολισμού και νεύρων στο ζωικό κεφάλαιο και τα πουλερικά. Εάν το σώμα του ζωικού κεφαλαίου και των πουλερικών στερηθεί το μαγνήσιο, θα προκαλέσουν τον υλικό μεταβολισμό και τις νευρολογικές αναταραχές, θα παράσχουν τη δυσαναλογία, έχουν επιπτώσεις στη αύξηση και ανάπτυξη του ζωικού κεφαλαίου και τα πουλερικά, και οδηγούν ακόμη και στο θάνατο. [1]

Συσκευασία

 

10034-99-8 χημικές ουσίες βαθμού τροφίμων θειικού άλατος μαγνήσιου 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
vivian

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351