products

Νερό 20% 23%25% αμμωνίας αναγκών αποθείωσης και διάσπασης νιτρικών εξαγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Hengchang
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: ΛΥΣΗ ΑΜΜΩΝΙΑΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 16tons
Τιμή: 324-385usd/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: 30L και συσκευασία 220L και 1000L
Χρόνος παράδοσης: 12-20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000tons/monthly
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: νερό αμμωνίας κατεργασίας ύδατος Συσκευασία: τύμπανο 1000L IBC
Καθαρότητα: 25% Εμφάνιση: Άχρωμο διαφανές υγρό
MF: NH3H2O Εφαρμογή: Λατέξ και εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας
Άλλο όνομα: αμμωνία aqua, αμμωνία στο νερό

Περιγραφή προϊόντων

Νερό 20% 23%25% αμμωνίας αναγκών αποθείωσης και διάσπασης νιτρικών εξαγωγής

 

Εισαγωγή

 

Δεδομένου ότι το ποσό αμμωνίας ρυθμίζεται σύμφωνα με τη συγκέντρωση NOX, η ροή της αμμωνίας κυμαίνεται συνεχώς. Το πυροβόλο όπλο ψεκασμού πρέπει γενικά να διατηρήσει μια ορισμένες ροή και μια πίεση να υπάρξει μια καλύτερη επίδραση διάσπασης σε άτομα, έτσι το αφαλατωμένο νερό ρυθμίζεται κυρίως σύμφωνα με τη ροή αμμωνίας για να εξασφαλίσει τη ροή στο πυροβόλο όπλο ψεκασμού.
Η τεχνική αρχή της αποθείωσης αμμωνίας η διαδικασία αποθείωσης αμμωνίας είναι βασισμένη στο βασικό μηχανισμό της αντίδρασης της αμμωνίας και του SO2, του νερού για να διαμορφώσει τα προϊόντα αποθείωσης, κυρίως συμπεριλαμβανομένης της υγρής μεθόδου αμμωνίας, της μεθόδου αμμωνίας δεσμών ηλεκτρονίων, της μεθόδου αμμωνίας κορώνας σφυγμού, της απλής μεθόδου αμμωνίας, κ.λπ….
Η μέθοδος αμμωνίας δεσμών ηλεκτρονίων (μέθοδος EBA) και η μέθοδος αμμωνίας δεσμών ηλεκτρονίων μεθόδου αμμωνίας κορώνας σφυγμού (μέθοδος PPCP) και η μέθοδος αμμωνίας κορώνας σφυγμού χρησιμοποιούν τη δέσμη ηλεκτρονίων και την ακτινοβολία κορώνας σφυγμού στο νερό και την αμμωνία ψεκασμού αντίστοιχα, και η θερμοκρασία έχει δροσιστεί σε περίπου 70℃ στο πλαίσιο της δράσης ενός ισχυρού ηλεκτρικού πεδίου, μερικά από τα μόρια καπνού ιονίζουν για να γίνουν υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια, τα οποία ενεργοποιούν, ραγίζουν, και ιονίζουν άλλα μόρια καπνού για να παραγάγουν το OH, το Ο, HO2 και άλλους ενεργών ελεύθερων ριζοσπάστες μορίων και. Στον αντιδραστήρα, το SO2 και το αριθ. στο αέριο σωλήνων οξειδώνονται από SO3 και NO2 οξειδίων υψηλός-διαταγής ενεργών μορίων και ελεύθερων ριζοσπαστών, και H2SO4 και HNO3 διαμορφώνονται μετά από τη συνεδρίαση με H2O στο αέριο σωλήνων. Όταν NH3 ή άλλες εξουδετερωμένες ουσίες εγχέονται σε αυτήν την περίπτωση, ένα αερόλυμα 2SO4/NH4NO3 (NH4) παράγεται, το οποίο συλλέγεται έπειτα από έναν συλλέκτη σκόνης. Το ηλεκτρικό πεδίο του αντιδραστήρα αποθείωσης και διάσπασης νιτρικών αερίου σωλήνων απαλλαγής κορώνας σφυγμού έχει επίσης τη λειτουργία της αφαίρεσης σκόνης. Η κατανάλωση ενέργειας και η αποδοτικότητα αυτών των δύο μεθόδων αμμωνίας πρέπει ακόμα να βελτιωθούν, και ο κύριος εξοπλισμός όπως οι υψηλής ισχύος επιταχυντές δεσμών ηλεκτρονίων και οι γεννήτριες κορώνας σφυγμού είναι ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης.

 

Προδιαγραφή

 

Αγγλικό όνομα
Υδροξείδιο αμμωνίου
Εμφάνιση
Άχρωμο διαφανές υγρό
Παρωνύμιο
Λύση του υδροξειδίου αμμωνίου νερό αμμωνίας
Εφαρμογή
Τομέας χημείας
Χημικός τύπος
NH3·H20
Περιγραφή ασφάλειας
S26 S45 S61 S36/S37/S39
μοριακό βάρος
35,045
Επικίνδυνο σύμβολο
Επιβλαβής στο περιβάλλον
Αριθμός CAS
1336-21-6
Περιγραφή κινδύνου
R34 R50
EINECSSign στον αριθμό
215-647-6
Αριθμός μεταφορών επικίνδυνων αγαθών
Η.Ε 2672 8/PG 3
Σημείο τήξης
-77℃
Διαποτισμένη πίεση ατμού
1.59kPa (20℃)
Σημείο βρασμού
37.7°C (25%) 24.7°C (32%)
Όριο έκρηξης
25%-29%
Πυκνότητα
0,91 g/cm3 (25%) 0,88 g/cm3 (32%)
Επίπεδο κινδύνου
8

 

 

Συσκευασία

 

Συσκευασία Παίξτε τύμπανο το αριθ. Καθαρό βάρος ανά τύμπανο Καθαρό βάρος ανά 20 " FCL
Τύμπανο IBC 20 900 κλ ΑΜ 18
25KG τύμπανο 700 25 κλ 17.5 ΑΜ

 


Τύπος:

 

το άχρωμο αλκαλικό υγρό, με το αλκαλικό καθολικό, έχει μια ισχυρή ενοχλώντας μυρωδιά, μπορεί να ενοχλήσει τα μάτια, τη μύτη, το δέρμα, και την καυστική ουσία.

 

Χρήση:

 

Χρησιμοποιείται στην περιστροφή, το μετάξι, την εκτύπωση και τη βαφή μαλλιού των βιομηχανιών για να πλύνει το μαλλί, μάλλινο ύφασμα, γκρίζο ύφασμα, να διαλύσει και να ρυθμίσει το pH, και να ενεργήσει ως βαφή της ενίσχυσης. Στην οργανική βιομηχανία, χρησιμοποιείται ως aminating πράκτορας, ένας καταλύτης για την παραγωγή της thermosetting φαινολικής ρητίνης, και στην ανόργανη βιομηχανία για την προετοιμασία των διάφορων αλάτων σιδήρου.
Βιομηχανικά χρησιμοποιημένος για τη μεγάλης κλίμακας αποσυμπίεση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων ή CVD πλάσματος για να αυξηθούν το ρυθμιστή νερού pH τροφών λεβήτων ταινιών πυριτίου. Η αμμωνία χρησιμοποιείται για να εξουδετερώσει το ανθρακικό οξύ στο νερό τροφών, να αυξήσει την αξία pH, και να επιβραδύνει τη διάβρωση του διοξειδίου του άνθρακα στο νερό τροφών. Είναι επίσης προστατευτικός πράκτορας κλεισίματος λεβήτων, και έχει επίσης μια καλύτερη προστατευτική επίδραση στους λέβητες που έχουν ένα νερό μικρού ποσού στο λέβητα που δεν μπορεί να απαλλαχθεί.
Στην ιατρική, το αραιό νερό αμμωνίας μπορεί να προκαλέσει την ανακλαστική υποκίνηση στην αναπνοή και την κυκλοφορία, να μεταχειριστεί τη λιποθυμία και τη λιποθυμία, και να χρησιμοποιηθεί ως ερεθιστικό και απολυμαντικό δερμάτων.
Χρησιμοποιημένος ως απορρυπαντικό, neutralizer, αλακαλοειδές που διυλίζει τον πράκτορα. Χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία φαρμάκων, τη γάζα που καλύπτουν τη βιομηχανία, που τυπώνει τις εικόνες, κ.λπ.

 

Συσκευασία:

 

Συσκευασία Παίξτε τύμπανο το αριθ. Καθαρό βάρος ανά τύμπανο Καθαρό βάρος ανά 20 " FCL
Τύμπανο IBC 20 950 κλ ΑΜ 19
25KG τύμπανο 700 25 κλ 17.5 ΑΜ

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
vivian

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351