products

99% Calcination χημικές ουσίες βαθμού τροφίμων οξειδίων ψευδάργυρου μεθόδου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Hengchang
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: HC
Ποσότητα παραγγελίας min: 5tons
Τιμή: 2384-2680USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 5000tons/monthly
Λεπτομερής ενημέρωση
ΟΝΟΜΑ: Οξείδιο ψευδάργυρου CAS: 1314-13-2
Αλλο όνομα: ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΟ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ Οξείδιο ψευδάργυρου Dihydroxide ψευδάργυρου MF: OZn
Βαθμός: Βαθμός ιατρικής, βαθμός ιατρικής, ιατρική Grad Καθαρότητα: 99.
Εφαρμογή: Κεραμικός και βαθμός τροφών Εμφάνιση: Άσπρη ή κιτρινωπή σκόνη
Συσκευασία: 25kgs/bag
Υψηλό φως:

99% Calcination οξείδιο ψευδάργυρου μεθόδου

,

1314-13-2 χημικές ουσίες βαθμού τροφίμων


Περιγραφή προϊόντων

Calcination πωλήσεων ικανοποιημένο 99% εγκαταστάσεων παραγωγής οξείδιο ψευδάργυρου μεθόδου

Οξείδιο 99% ψευδάργυρου

Μοριακός τύπος: ZnO

Μοριακό βάρος: 81.39

CAS: 1314-13-2

EINECS: 215-222-5

Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη

 

Ιδιότητες: Άσπρη σκόνη, odorless, tasteless, μη-αμμώδης. Εάν η θερμότητα γίνεται κίτρινη, κατόπιν αποκαταστήστε το λευκό της ψύξης, το ποσοστό 5,606, σημείο τήξης των βαθμών Κέλσιος του 1975, η κρύβοντας δύναμη από τον άσπρο μόλυβδο είναι μικρή, είναι TLO2, θεραπεύοντας Znic 1/2, ο χρωματισμός είναι άσπρος μόλυβδος 2 φορές. Η διαφορά με το άσπρο σουλφίδιο μολύβδου αντιμετωπίζεται τον ίδιο Μαύρο, άφησε το οξύ, το αλκάλιο, την αμμωνία και το χλωρίδιο αμμωνίας, αδιάλυτο στο νερό και το οινόπνευμα, όταν η απορρόφηση του CO2 στον αέρα, αλλαγή ιδιοκτησίας.

 

Εφαρμογή: Κυρίως χρησιμοποιημένος για τα λαστιχένια προϊόντα και το λαστιχένιους ενισχύοντας πράκτορα και το θείο για να βοηθήσουν να προωθήσει τον πράκτορα, και τον ανυψωτή ταινιών χρωμάτων, αλλά και ως σκληρό γυαλί, το οπτικό γυαλί, τους καταλύτες και την ιατρική λαστιχένια αλοιφή των πρώτων υλών, τον καθαρισμό πετρελαίου, το χρώμα και τις μπαταρίες, κ.λπ. Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως.

Εισαγωγή

Το οξείδιο ψευδάργυρου είναι ένα οξείδιο του ψευδάργυρου. Μετά βίας διαλυτός στο νερό, διαλυτό στο όξινο και ισχυρό αλκάλιο. Το οξείδιο ψευδάργυρου είναι μια συνήθως χρησιμοποιημένη χημική πρόσθετη ουσία, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή των πλαστικών, των προϊόντων πυριτικών αλάτων, του συνθετικού λάστιχου, των λιπαντικών, των χρωμάτων, των αλοιφών, των κολλών, των τροφίμων, των μπαταριών, των καθυστερούντω φλογών και άλλων προϊόντων. Το οξείδιο ψευδάργυρου έχει το μεγάλη χάσμα ενεργειακών ζωνών και exciton την ενέργεια συνδέσεων, την υψηλή διαφάνεια, και την άριστη luminescence θερμοκρασίας δωματίου απόδοση. Χρησιμοποιείται στις υγρές επιδείξεις κρυστάλλου, τις κρυσταλλολυχνίες λεπτών ταινιών, τις εκπέμπουσες φως διόδους και άλλα προϊόντα στον τομέα ημιαγωγών.

Επιπλέον, το οξείδιο ψευδάργυρου μικρομορίων ως νανο υλικό έχει αρχίσει επίσης να διαδραματίζει έναν ρόλο στους σχετικούς τομείς. Εμφάνιση σωματικών ιδιοτήτων και ιδιότητες: άσπρη σκόνη ή εξαγωνικά κρύσταλλα. Odorless, tasteless, και sandless. Γυρίζει το κίτρινο λευκό όταν θερμαμένο, και στροφών πάλι μετά από να δροσίσει, και μετουσιώνει όταν θερμαίνεται σε 1800°C. Η κρύβοντας δύναμη είναι μισό αυτό του διοξειδίου τιτανίου και του σουλφιδίου ψευδάργυρου. Η δύναμη βαψίματος είναι δύο φορές αυτή του βασικού ανθρακικού άλατος μολύβδου.

 Διαλυτότητα: διαλυτή ουσία στην όξινη, συγκεντρωμένη αλκαλική αλατισμένη λύση υδροξειδίου, αμμωνίας και αμμωνίου, αδιάλυτη στο νερό και την αιθανόλη.

1. Κυρίως χρησιμοποιημένος όπως τον ενισχύοντας πράκτορα και ενεργό πράκτορα στη βιομηχανία λάστιχου ή καλωδίων, ως χρωματισμό του πράκτορα και του υλικού πληρώσεως της άσπρης κόλλας, χρησιμοποίησε όπως βουλκανίζοντας πράκτορα στο λάστιχο χλωροπρενίου, κ.λπ.

2. Λεπτή αποθείωση του ακατέργαστου αερίου σε χρήση βιομηχανίας λιπάσματος

3. Κυρίως χρησιμοποιημένος ως σε άσπρη χρωστική ουσία, λαστιχένιο ενεργοποιητής θείωσης, οργανικός καταλύτης σύνθεσης, desulfurizer, που χρησιμοποιούνται ηλεκτροφωτογραφικό, φαρμακευτικό, κ.λπ.

4. Χρησιμοποιημένος στην αποθείωση της συνθετικής αμμωνίας, πετρέλαιο, χημικό αέριο πρώτης ύλης φυσικού αερίου

5. Χρησιμοποιημένος ως αναλυτικό αντιδραστήριο, αντιδραστήρια συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων, φθορισμού πράκτορας και φωτοευαίσθητη υλική μήτρα

6. Χρησιμοποιημένος για την ηλεκτροστατική υγρή αντιγραφή, την ξηρά εκτύπωση μεταφοράς, την επικοινωνία fax λέιζερ, την ηλεκτροστατική καταγραφή των ηλεκτρονικών υπολογιστών και το ηλεκτροστατικό πιάτο που κάνει τα αρχεία

7. Χρησιμοποιημένος στη βιομηχανία πλαστικών, sunscreen τα προϊόντα σειράς καλλυντικών, τα ειδικά προϊόντα κεραμικής, τα ειδικά λειτουργικά επιστρώματα και την υφαντική υγειονομική επεξεργασία, κ.λπ.

8. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βαθιά διαδικασία αποθείωσης και καθαρισμού του βιομηχανικών ακατέργαστου αερίου και του πετρελαίου όπως η συνθετική παραγωγή αμμωνίας, μεθανόλης και υδρογόνου.

9. Χρησιμοποιημένος ως στυπτικό, που χρησιμοποιείται για να κάνει τις αλοιφές ή τα ασβεστοκονιάματα.

10. Χρησιμοποιημένος άσπρη χρωστική ουσία που χρησιμοποιείται ως στην εκτύπωση και τη βαφή, την κατασκευή χάρτου, τις αντιστοιχίες και τις βιομηχανίες φαρμάκων. Στη λαστιχένια βιομηχανία, χρησιμοποιείται ως ενεργοποιητής θείωσης, ενισχύοντας πράκτορας και χρωματίζοντας πράκτορας για το φυσικό λάστιχο, συνθετικό λάστιχο και λατέξ. Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή του χρωμίου ψευδάργυρου χρωστικών ουσιών κίτρινου, του οξικού άλατος ψευδάργυρου, του ανθρακικού άλατος ψευδάργυρου, του χλωριδίου ψευδάργυρου, κ.λπ. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή των ηλεκτρονικών υλικών λέιζερ, της φθορισμού σκόνης, των πρόσθετων ουσιών τροφών, των καταλυτών, και των μαγνητικών υλικών ως συμπληρώματα ψευδάργυρου στην επεξεργασία τροφών.

11. Ανόργανη άσπρη χρωστική ουσία. Η δύναμη βαψίματος δεν είναι τόσο καλή όσο το διοξείδιο και lithopone τιτάνιο. Χρησιμοποιείται ευρέως στο χρωματισμό της ρητίνης ABS, του πολυστυρολίου, της εποξικής ρητίνης, της φαινολικής ρητίνης, της αμινο ρητίνης, του πολυβινυλικού χλωριδίου, του χρώματος και του μελανιού. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενεργοποιητής θείωσης, ενισχύοντας πράκτορας και χρωματίζοντας πράκτορας για το λάστιχο στη λαστιχένια βιομηχανία. Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή του λουστραρισμένων υφάσματος, των καλλυντικών, του σμάλτου, του εγγράφου, του δέρματος, των σπίρτων, των καλωδίων, κ.λπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην εκτύπωση και τη βαφή, τη βιομηχανία γυαλιού, τη βιομηχανία φαρμάκων, κ.λπ. Χρησιμοποιείται επίσης ως desulfurizer για τη συνθετική αμμωνία. Χρησιμοποιείται επίσης ως ηλεκτρονική υλική, φθορισμού σκόνη λέιζερ, πρόσθετη, μαγνητική υλική κατασκευή τροφών, κ.λπ.

12. Θρεπτικά συμπληρώματα (fortifiers ψευδάργυρου).

13. Το οξείδιο ψευδάργυρου είναι ένα θρεπτικό συμπλήρωμα για την τροφή.

14. Κυρίως χρησιμοποιημένος ως ενισχύοντας πράκτορας για το λάστιχο ή τα καλώδια, έτσι ώστε το λάστιχο έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης, την αντίσταση δακρυ'ων και την ελαστικότητα. Χρησιμοποιείται επίσης ως ενεργοποιητής θείωσης για το φυσικό λάστιχο, μια χρωστική ουσία και ένα υλικό πληρώσεως για το άσπρο λάστιχο, και έναν βουλκανίζοντας πράκτορα για το νεοπρένιο. Τα μικρότερα μόρια (περίπου 0.1μm στη διάμετρο) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ελαφριοί σταθεροποιητές για τα πλαστικά όπως polyolefin ή το πολυβινυλικό χλωρίδιο.

15. Χρησιμοποιημένος για την αποθείωση του συνθετικού αερίου τροφών αμμωνίας.

16. Χρησιμοποιείται ως χρωστική ουσία χρωμάτων και λαστιχένιο υλικό πληρώσεως, και χρησιμοποιείται στην ιατρική για να κάνει την αλοιφή, την κόλλα ψευδάργυρου, το συγκολλητικό ασβεστοκονίαμα, κ.λπ.

17. Είναι κατάλληλο για τη χρήση ως συμπλήρωμα ψευδάργυρου στην επεξεργασία τροφών.

18. Κυρίως χρησιμοποιημένος ως άσπρη χρωστική ουσία, λαστιχένιο ενεργοποιητής θείωσης, ενισχύοντας πράκτορας, οργανικός καταλύτης σύνθεσης, desulfurizer.

19. Χρησιμοποιημένος για την αποθείωση της συνθετικής αμμωνίας, πετρέλαιο, χημικό αέριο πρώτης ύλης φυσικού αερίου.

20. Χρησιμοποιημένος ως μήτρα για τα αντιδραστήρια ανάλυσης, τα αντιδραστήρια αναφοράς, τους φθορισμού πράκτορες και τα φωτοευαίσθητα υλικά.

21. Χρησιμοποιείται κυρίως ως ενισχύοντας πράκτορας και ενεργοποιητής στη βιομηχανία λάστιχου ή καλωδίων, ως χρωστική ουσία και υλικό πληρώσεως για την άσπρη κόλλα, και ως βουλκανίζοντας πράκτορας στο νεοπρένιο. [5]

22. Πανεπιστήμιο Shimane, αναπτυγμένο η Ιαπωνία luminescent οξείδιο ψευδάργυρου nanoparticles. Το οξείδιο ψευδάργυρου χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή της σκόνης μωρών και άλλων προϊόντων. Είναι μια μη τοξική ανόργανη ουσία. Το ανθρώπινο σώμα δεν θα το απορρίψει, έτσι είναι ιδιαίτερα ασφαλές. Επιπλέον, το οξείδιο ψευδάργυρου nanoparticles είναι μικρό σε μέγεθος και έχει το πλεονέκτημα τη δραστηριότητα κυττάρων.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
vivian

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351